Ανακοινώσεις

Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών

Πληροφορίες

Διεύθυνση αλληλογραφίας:

Δημαρχείο, Κονταριώτισσα Πιερίας,
ΤΚ 601 00

Tηλέφωνο:

6937373166 (Γρηγόρης Παπαχρήστος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων),
6972469952 (Μαρία Γκριμούλα,
πρόεδρος)

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ

Τρείς μεγάλες εορταστικές συναυλίες θα δώσει τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Η πρώτη την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Χωριό των Χριστουγέννων που για πρώτη χρονιά διοργανώνεται φέτος στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης

Η δεύτερη την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 1 το μεσημέρι η Ορχήστρα Νέων Δίου θα εμφανιστεί στο εορταστικό πρόγραμμα της τηλεόρασης του Alpha στην εκπομπή «Επιστροφή στο Χωριό» τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ονειρούπολη της Δράμας. Η εκπομπή θα μεταδοθεί δορυφορικά σε όλο τον κόσμο.

Η τρίτη τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ,. η Ορχήστρα Νέων Δίου, θα δώσει εορταστική συναυλία στο συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, προσκεκλημένη από το δήμο στις «Γιορτές του Χειμώνα».

Επίσης η Ορχήστρα Νέων Δίου, θα εμφανιστεί στο εορταστικό πρόγραμμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, τα τηλεοπτικά γυρίσματα του οποίου θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου στην περιοχή του Δίου.