Ανακοινώσεις

Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών

Πληροφορίες

Διεύθυνση αλληλογραφίας:

Δημαρχείο, Κονταριώτισσα Πιερίας,
ΤΚ 601 00

Tηλέφωνο:

6937373166 (Γρηγόρης Παπαχρήστος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων),
6972469952 (Μαρία Γκριμούλα,
πρόεδρος)

Σε εορταστική ατμόσφαιρα η ετήσια απολογιστική συνέλευση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου

Με την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Δίου, η πρώτη ετήσια τακτική απολογιστική συνέλευση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου. Στην ίδια εκδήλωση και μετά την παρουσίαση του απολογισμού κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Γκριμούλα, η οποία καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους, κάνοντας συγχρόνως αναφορά στο γεγονός ότι οι φίλοι του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου καθημερινά γίνονται περισσότεροι και αυτό αποδεικνύεται και από την σημερινή μαζική προσέλευση.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος προβολής και δημοσίων σχέσεων κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος κατέθεσε τον απολογισμό δράσης , παρουσιάζοντας με λόγο και εικόνα μία προς μία τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2013. « H Ορχήστρα Νέων Δίου, έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρεσβευτή της Πιερίας, εντός και εκτός Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τον απολογισμό παρουσίασε και τον προγραμματισμό δράσης για το 2014. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπαχρήστος, στο λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου καθώς και στους μελλοντικούς στόχους που θέτει η διοίκηση. Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά « Στόχος δεν είναι μόνο να αναδείξουμε τον πολιτισμό του αρχαίου Δίου, αλλά κυρίως να παράγουμε δικό μας σύγχρονο πολιτισμό».

Κλείνοντας ευχαρίστησε όσους στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου, σημειώνοντας με έμφαση ότι περισσότεροι είναι εκτός Πιερίας.. Διαβεβαίωσε τέλος ότι σύντομα το Κέντρο Γραμμάτων Τεχνών Δίου, θα αναπτύξει δράσεις και σε άλλους τομείς του χώρου των γραμμάτων και των τεχνών, όπως το θέατρο, τη βυζαντινή μουσική, τα ψηφιδωτά, τη ζωγραφική, την ποίηση κ.λ.π.

Ακολούθησε στη συνέχεια η παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού, από την πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Αναστασία Βασιλείου. Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε εορταστικό κλίμα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας. Το φλουρί αντιστοιχούσε με 10 τόμους βιβλία.