Ανακοινώσεις

Ορχήστρα Νέων

Πληροφορίες

Διεύθυνση αλληλογραφίας:

Δημαρχείο, Κονταριώτισσα Πιερίας,
ΤΚ 601 00

Tηλέφωνο:

6937373166 (Γρηγόρης Παπαχρήστος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων),
6972469952 (Μαρία Γκριμούλα,
πρόεδρος)

Συναυλία σταθμός, για την Ορχήστρα Νέων Δίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Συνεχίζοντας το μεγάλο της μουσικό ταξίδι η Ορχήστρα Νέων Δίου, βρέθηκε για δεύτερη φορά από την ίδρυσή της, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης.

Προσκεκλημένη τώρα, της Ιεράς Μ ητρόπολης για να συμμετέχει στη συναυλία αγάπης που διοργανώθηκε υπέρ της ανέγερσης του ιερού ναού Αγίου Φωτίου.

Η πολυμελής Ορχήστρα Νέων Δίου μάγεψε το μουσικόφιλο κοινό της Θεσ/νίκης και άφησε κατάπληκτους ακόμα και επώνυμους δασκάλους της μουσικής που παραβρέθηκαν στο Μέγαρο, για την απόδοση της και την αρτιότητά της, ως μουσικό σύνολο, αποτελούμενο μάλιστα από πολλά και νέα παιδιά. Να σημειωθεί ότι την ορχήστρα πλαισίωσε άριστα η νεανική χορωδία «Εύφωνον» της ενορίας Αγίου Φωτίου, με χοράρχη το Στέλιο Ζαχαρίου.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν και καταχειροκροτήθηκαν, ο Αλέξης Ηλιάδης, η Φιλιώ Σέρβου και η Μαρίκα Φωτοπούλου.Άψογη όπως πάντα, η διεύθυνση και η ενορχήστρωση από το μαέστρο Νίκο Πατρή.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Μεγάρου, παραβρέθηκαν πολλοί κληρικοί προεξάρχοντος του σεβασμιότατου μητροπολίτου Θεσ/νίκης κ. Άνθιμου. Η ΔιοικούσαΕπιτροπή του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου ,Καραλιάς Γιάννης, Σακκούλας Βασίλης, Σπύρος Καρανάτσιος, ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος, καθώς και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Νίκος Πασχαλούδης.

Επίσης πολλοί φίλοι της ορχήστρας από την Πιερία και τη Θεσ/νίκη.